Object
Bedrijfsruimte
tt Vasumweg 278
1033 SJ Amstetdam
€ 1.750 mnd

In Amsterdam Noord op het Cornelis Douwesterrein 2 ligt deze goed onderhouden bedrijfsruimte met kantoor en eigen parkeerplaats op een in de avonduren afgesloten kleinschalig bedrijvencomplexcomplex. De unit bestaat uit een begane grond en eerste verdieping en door de hoekligging zijn er op de eerste verdieping extra zijramen geplaatst voor meer lichtinval. 

Amsterdam Noord is momenteel een populaire locatie om zich als bedrijf te vestigen en op een steenworp afstand heet het gebied NDSM terrein waar diverse grote en kleine bedrijven gevestigd zijn. Door de bedrijven en de aanwezige woningbouw is er ook altijd reuring. Tevens zijn er ook hotels en horeca en hebben ook de Hema en Albert Heijn daar een plekje gevonden. 

De indeling van de bedrijfshal is als volgt: Begane grond: bereikbaar via een vaste deur of een overheaddeur . Via de vaste deur komt u in een hal met de meterkast, de trapopgang naar de verdieping, bergruimte onder de trap, een toilet met fontein en een 2e toilet met een badkamermeubel. Vanuit de hal is de bedrijfsruimte op de begane grond bereikbaar. Uiteraard kan dat ook middels de overheaddeur. Er is in de ruimte op de begane grond een apart magazijn gemaakt met daarboven bergruimte. Ook staat er een goederenlift in de ruimte. Verdieping: kantoor-, werkruimte, showroom met niveauverschil, zijramen voor extra lichttoetreding, een keukenblokje met een koelkast, een vaatwasser en bovenkasten en een kast met de Cv-ketel. 

Locatie

-Het bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich op het Cornelis Douwesterrein 2, naast het NSDM-terrein. 

Bereikbaarheid

-Auto: Het gebouw is per auto uitstekend te bereiken via de ring A10 afslag S101, S116 en S118. 


Openbaar vervoer 

-Metro: Metrolijn 52 halte Noorderpark en daarna overstappen op buslijn 35. 
-Bus: Buslijnen 391 en 394 (vanaf Amsterdam CS). 
-Pont: Er gaan gratis veerdiensten van Amsterdam naar NDSM en vice versa. 

Oppervlakte

- begane grond ca 90m2 (13,45m x 6,86 BVO, vloerbelasting 1500 kg/m2). - verdieping ca 90m2 (13,45m x 6,86 BVO vloerbelasting 300 kg/m2). 

Voorzieningen

- keukenblokje met koelkast en vaatwasser; - Twee toiletten. 


Huurprijs

€ 1.750,00 per maand exclusief BTW. 


Parkeren

- kan inpandig en er is een eigen parkeerplaats. 


Huurprijsaanpassing

- jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens. 


Huurtermijn

- In onderling overleg te bepalen. Kan o.a. voor maximaal 2 jaar of 5 jaren + 5 optiejaren. 

Betalingen

- Huur per maand vooruit. De servicekosten bedragen €.50,- exclusief BTW per maand. 

Zekerheidstelling

- Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur. 

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 30 januari 2015), artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen. 

BTW: Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht. 

Voorbehoud

Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever. 
Aanvaarding in overleg.


Alle details van dit pand zien? Klik hier voor de Funda presentatie.