fietsers in spitsuur Amsterdam

Luisteren
Adviseren
Regelen

Diensten

Verkoop

Samen bereiken we meer

Als we elkaar leren kennen en begrijpen kunnen we elkaar versterken. Advies is daardoor vanzelfsprekend op maat. Hoe gaan we de woning presenteren, welke vraagprijs prikkelt kijkers, hoe onderhandelen wij, kortom wij kunnen alles van A-Z regelen en geven u inzicht in onze ideeën en gedachten. Uiteraard komen bij de verkoop van een woning emoties boven. Logisch. Voor de meeste mensen is een huis meer dan een stapel bakstenen. Ook daar hebben wij oog voor. De woning moet verkocht worden, maar u staat centraal.
fietsers in Amsterdam

Gevoel
Ratio
Beslissen

Diensten

Aankoop

Zelf doen of met behulp van een professional?

In het dagelijks leven hebben we allemaal genoeg te doen. Veel mensen organiseren dat prima zelf. De grootste uitgaven in uw leven zijn vaak gebaseerd op emotie en gevoel. Gaat u dat alleen doen of is het dan verstandig om een ervaren professional in te schakelen? Die emoties begrijpt en toetst? Die kijkt naar de rationele beweegredenen? Die uiteraard de woning die u graag wil kopen van top tot teen bekijkt en onderzoekt. Die kritisch is en nee durft te zeggen. Heeft u behoefte aan kennis van zaken? Wij helpen u graag om samen een succesvolle aankoop te doen.
Fietser op druk kruispunt

Doel
Waarde
Rapporteren

Diensten

TAXATIE

Wat is waarde? Wat de gek ervoor geeft of is er toch meer?

Een taxatie is meer dan alleen de waarde vaststellen van een woning. Het wordt uiteraard van binnen en buiten goed bekeken. Er wordt echter ook gekeken naar het bestemmingsplan, de bodemgesteldheid, de transitievisie van de gemeente en eventuele erfpachtvoorwaarden. Kortom alle van belang zijnde regels en bepalingen worden in kaart gebracht en in de taxatie verwerkt. Waarvoor heeft u een taxatie nodig? Bijvoorbeeld voor een aankoop- of verkoopbeslissing. Voor het verkrijgen van een passende financiering. Voor een waardebepaling in het kader van een echtscheiding. Of een waardebepaling in verhuurde staat voor een belegger (een specialisatie op zich). Het maken en verkrijgen van het rapport is geheel gedigitaliseerd en normaal gesproken heeft u binnen een week uw rapport in uw mailbox.
drukke weg in Amsterdam

Onderzoek
Huurprijs
Vastleggen

Diensten

Verhuur

Wilt u uw bezit nog (even) behouden?

Waarom zou u dat willen? Werkt u tijdelijk elders en bent u van plan weer terug te keren naar uw oude woning? Wilt u rendement behalen als aanvulling op uw inkomen? Heeft u al een andere woning en wil u nog geen afscheid nemen van uw oude woning? Bij ons bent u op het juiste adres om uw woning te verhuren. Het proces om een goede huurder te vinden is nagenoeg hetzelfde als bij de verkoop van een woning. Met in ieder geval één groot verschil; de eigendom van de woning blijft bij u. Het spreekt voor zich dat potentiële huurders goed gescreend worden. Dat u iemand in uw woning krijgt die daarvoor zorgt alsof het zijn/haar eigen woning is.
Bewegende fietser op druk kruispunt

Beschrijven
Zoeken
Vinden

Diensten

Zoeken

Zoekt en gij zult vinden is een mooie uitdrukking.

Vele handen maken licht werk, sluit daar goed op aan. Een woning zoeken is niet zo ingewikkeld. De juiste woning vinden is echter beduidend lastiger. Is het een idee als wij u daarbij gaan helpen? Via onze automatisering wordt u ‘real time’ op de hoogte gehouden van het aanbod van woningen die in de markt worden gezet door NVM-collega’s. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk om de woning te vinden die u zoekt. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag op uw zoektocht.