Object
Eengezinswoning
Rietschoot 332
1511 WV Oostzaan
465.000 k.k.

In een rustig  gedeelte  van de  groene, kindvriendelijke  en ruim opgezette woonwijk  de  Rietschoot, met vrij uitzicht op  een  plein, treft u deze goed onderhouden,  sfeervol  ingerichte  en instapklare eengezinswoning  met vrijstaande garage en overkapping aan. De indeling is functioneel en biedt veel ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en op de zolder twee slaapkamers. Hierdoor is de woning uitermate geschikt voor grotere gezinnen en is daarnaast ideaal voor thuiswerk. De garage is ideaal om in te knutselen of te gebruiken als grote bergruimte.

De Rietschoot is een woonwijk gebouwd in de jaren ’70 en kenmerkt zich o.a. door de aanwezigheid van grote eengezinswoningen met garages en vooral de ruime opzet van de wijk met veel groen en water. Wat ook opvalt is de rust die deze wijk uitademt, wat het gevolg is van het feit dat het gedeelte van Oostzaan is waar je alleen komt als je er woont, wandelt of op visite gaat. Met een zonnetje krijg je daar spontaan een vakantiegevoel en de aanwezigheid van het naastgelegen recreatiegebied "het Twiske" mag ook niet onbenoemd worden. Je kunt daar fietsen, hardlopen, skeeleren, varen, vissen en uiteraard zwemmen in de diverse aanwezigen wateren.

Bijzonderheden

- Gebruikersoppervlakte wonen: 117m2, Garage: 14m2;

- Inhoud: 386m3;

- Kavelgrootte: 162m2 eigen grond

- Energielabel A

- Diverse extra’s zoals rolluiken, hoge binnendeuren, een buitenkraan en 8 zonnepanelen (2021);

- Parkeren in garage (kleine auto) of op ruimschoots aanwezige openbare plaatsen voor de deur;

- Laadpalen voor laden van een elektrische auto op loopafstand.

Heeft u interesse in deze woning: neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail en wij bellen u terug voor het maken van een afspraak.

Uiteraard kunt u dit ook door uw eigen NVM-aankoopmakelaar laten regelen wat u een hoop tijd en zorgen scheelt en u veel expertise brengt.

Alle details van het pand zien? Klik hier voor de Funda presentatie.