Object
4-kamer-appartement
Lijsterstraat 44
1521 XC Wormerveer
235.000 k.k.

Dit ruime 4-  kamer appartement met balkon, gelegen op de tweede etage, met een berging op de begane grond, is voor klussers een uitgelezen kans om een eigen paleisje  te maken. Het voordeel van een appartement is dat je je wat werk betreft alleen druk hoeft te maken over de binnenkant van de woning, het meeste werk van esthetisch aard is en je dus je meteen resultaat ziet. Een ander voordeel is dat je alles naar je eigen smaak kunt maken. Uiteraard kost dit alles geld en je kunt het zelf zo duur of goedkoop maken als je portemonnee het toelaat. Het leuke van dit appartement is dat het geschikt is voor een grote doelgroep, starters, ouderen en zelfs gezinnen kunnen in dit appartement terecht en als je er eenmaal woont en geen tuin ambieert, dan kun je er je levenslang wonen. Het spreekt voor zich dat je met 4 kamers altijd wel een plekje vindt om een (thuis)werkplek te creëren. De ligging van het appartement is ideaal, op een rustige locatie, op fietsafstand van het centrum van Wormerveer met leuke winkels, horeca en het NS-station. De snelweg is ook goed bereikbaar en vandaaruit zijn Amsterdam, Purmerend, Alkmaar en voor strandliefhebbers de kust goed bereikbaar. Fietsliefhebber kunnen hun hart ophalen want Noord-Holland is een uitgelezen gebied voor recreatieve tochten. Tot slot spreekt het voor zich dat er voldoende scholen en sportverenigingen in de nabije omgeving aanwezig zijn.

INDELING  

Entree, voorportaal met de meterkast, centrale hal met toegang tot o.a. de dichte keuken met een keukenblok in een L-vorm. Er is een apart toilet en de badkamer met een badmeubel en een ligbad. Uiteraard ontbreekt de woonkamer niet en deze geeft toegang tot een slaapkamer met een balkon (ligging zuid). De twee andere slaapkamers zijn gelegen aan de kant van de galerij.

BIJZONDERHEDEN

- Bouwjaar 1968;  

- Woonoppervlakte: 80 m2, berging: 8m2, balkon: 4m2;

- De servicekosten bedragen € 231,25 per maand (inclusief een voorschot voor de verwarming);

- Cv-verwarmd via blokverwarming en warmwater via een geiser;

- Het gebouw is voorzien van een liftinstallatie, een afsluitbare entree met een bellentableau en intercom en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Alle details van het pand zien? Klik hier voor de Funda presentatie.