Object
Winkelruimte
Kerkbuurt 17 B
1511 BB Oostzaan
2.000 mnd

In het hartje centrum van Oostzaan met zicht op een grote parkeerplaats treft u deze winkelruimte, gelegen op een hoek van een blokje van drie met een kapper en opticien als buren aan. De ruimte is gelegen op de begane grond en is recentelijk geheel gerenoveerd met een afgewerkte betonvloer, glad gestucte wanden en plafond, een nieuw toilet, nieuwe elektra en een nieuwe Cv-installatie met vloerverwarming. Ook de pui, het aangezicht van de winkel, is vernieuwd en zeer zeker het visitekaartje van de winkel. De bestemming is "Gemengd 2" dit houdt in dat er mogelijkheden zijn voor detailhandel, zakelijke en persoonlijke dienstverlening en bedrijfsactiviteiten voor zover deze bedrijven behoren tot de categorie 1 van de bij deze regels als bijlage 1 opgenomen Staat van Bedrijven. Uiteraard dient de huurder zelf zorg te dragen voor eventuele vergunningen. Het zou voor het dorp leuk zijn als bijvoorbeeld een slagerij interesse zou hebben.

Locatie

Gelegen in het centrum van Oostzaan. De winkelruimte is goed bereikbaar.  

Oppervlakte

Begane grond ca. 82m2 b.v.o.  

Huurprijs

€ 2.000,00 per maand excl. BTW.

Parkeren kan gratis (blauwe zone) voor de deur, of op het grote parkeerterrein.  

Huurprijsaanpassing:  

Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de  consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens.  

Huurtermijn

In onderling overleg te bepalen. Kan o.a. voor maximaal 2 jaar of 5 jaren + 5 optiejaren.  

Betalingen

Huur en BTW per maand vooruit. Er zijn geen servicekosten verschuldigd.  

Zekerheidstelling

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.  

B.T.W.

Huurder dient te verklaren, dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestatie verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig wordt verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Huurovereenkomst conform het Model Huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (ROZ 17 september 2012) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.  

Voorbehoud

Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.  

Aanvaarding in overleg.

Alle details van het pand zien? Klik hier voor de Funda presentatie.