Object
4-kamerappartement
Fluitekruidweg 157
1508 AD Zaandam
265.000 k.k.
Omschrijving

Instapklaar 4-kamerappartement op de 1e verdieping met een balkon op het zuiden en een inpandige berging op de begane grond, gelegen in het appartementencomplex “De Wijde Blik”. De woning is in 2019 grotendeels gerenoveerd (o.a. keuken, badkamer, toilet) en gemoderniseerd door de huidige eigenaar en is de jaren daarna netjes onderhouden.

De ligging van de woning is ideaal, je kijkt vanuit het raam over veel groen, er is voldoende parkeergelegenheid en de uitvalswegen richting het centrum van Zaandam en de grote steden zijn snel te bereiken. Winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisscholen en het NS-station “Kogerveld” zijn op loopafstand.

Indeling

Via de entree is de centrale hal bereikbaar die toegang geeft tot de overige vertrekken. Aan de
galerijzijde links van de hal is de keuken, voorzien van een recht keukenblok met ingebouwde
apparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, een oven en een RVS-afzuigkap.
De slaapkamer naast de entree is thans in gebruik als kastenkamer en wasruimte met daar de aansluiting voor de wasmachine en de droger.
Uiteraard zijn er meerdere slaapkamers, nog één aan de galerijzijde en één aan de andere kant van de woning, met toegang tot een balkon. Soms wordt deze slaapkamer bij de naastgelegen woonkamer getrokken (afhankelijk van de gezinssituatie). Uiteraard is er een badkamer (geheel betegeld) met een inloopdouche en een badkamermeubel. Tot slot is er een apart toilet met een fontein en uiteraard ontbreekt de meterkast niet.

Kortom een appartement waar u weinig aan hoeft te doen, perfect voor starters, éénoudergezinnen of kleine gezinnen.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1965;
- Woonoppervlakte 70 m²;
- CV-verwarmd via blokverwarming;
- Totale maandelijkse kosten verschuldigd aan de VVE €.254,00 (incl. €.55,- voorschot verwarming en €.19,- watergeld);
- Het gebouw is voorzien van een liftinstallatie en er is een huismeester aanwezig;
- Eigen grond.

Heeft u interesse in deze woning: neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail en wij bellen u terug voor het maken van een afspraak.

Uiteraard kunt u dit ook door uw eigen NVM-aankoopmakelaar laten regelen wat u een hoop tijd en zorgen scheelt en u veel expertise brengt.

Alle details van het pand zien? Klik hier voor de Funda presentatie.