Object
Bedrijfs object
De Heul 31a
1511 AJ Oostzaan
1.250.000 k.k.

Een object met een historie. Jarenlang gebruikt door de plaatselijk bouwmarkt “houthandel Buis” en toen deze is verhuisd, gehuurd door diverse kleine, hoofdzakelijk plaatselijke ondernemers. Tussendoor ook gebruikt om de jaarlijkse feesten van buurtvereniging Noord te huisvesten, waar menigeen leuke herinneringen aan heeft.

Het geheel bestaat uit 4 percelen eigen grond, totaal groot 15.113 m2 met een huidige 2250m2 bestemming als bedrijf. Dat laatste betekend dat er conform het bestemmingsplan het nodige is toegestaan wat bedrijfsmatige activiteiten betreft.

Of deze locatie in de toekomst als zodanig gebruikt gaat worden, dat is uiteraard aan de nieuwe eigenaar c.q. eigenaren. Denkbaar is dat men zich gaat inzetten om daar woningbouw, al dan niet kleinschalig, een zorgcentrum, tuincentrum, manege, kinderopvang of een ander woonfunctie gaat proberen te realiseren.

Uiteraard zal er rekening gehouden moeten worden met de eisen van o.a. de Gemeente, Provincie en de omwonenden.

Op dit moment staan er op deze plek 2 loodsen waarvan er één (groot +/- 700m2) nog in gebruik is en de tweede (+/- 600m2), wat verder op het terrein, in een wat vervallen staat verkeerd.

De loods die in gebruik is gebouwd van hout met een golfplaten dak, stelconplaten op de vloer en voorzien van twee garagedeuren en twee loopdeuren. De loods is gebouwd in 1980. Elektra en water zijn aanwezig.

Tot slot nog iets over de locatie zelf. Gelegen in een doodlopende straat met diverse soorten woningen, grenzend aan en zicht op het Oostzanerveld, een Natura 200 gebied. Het is een plek waar je alleen komt als je er echt wil zijn en niet “toevallig” langs komt. Het centrum van Oostzaan ligt op fietsafstand, het recreatiegebied het Twiske is bijna een buur en de ring A10 is ook goed bereikbaar. Via de Haal kun je op een landelijke manier naar Den Ilp, Purmerland, Landsmeer en Purmerend komen.

Kortom een unieke locatie waar wellicht dromen tot werkelijkheid gemaakt kunnen worden.

Vraagprijs

€ 1.250.000 kosten koper 

Alle details van dit bedrijfsobject zien? Klik hier voor de Funda presentatie.