Object
Twee-onder-1 kapwoning
de Haal 11
1511 AL Oostzaan
585.000 k.k.
Omschrijving

Op één van de leukste stukjes van de Haal, het dichtst bij het centrum van Oostzaan treft u deze twee-onder-1 kapwoning met grote dubbele verlengde garage, stenen berging, golfplaten berging diepe tuin en parkeermogelijkheden op eigen terrein aan. 

De woning is bereikbaar via een eigen bruggetje met de kavel (700m2) aan de voorzijde en zijkant grenzend aan water. De woning is functioneel ingedeeld met 3 slaapkamers en de zolder is voldoende hoog om daar nog een extra slaapkamer te maken. Door de aanwezigheid van de grote garage biedt deze woning ook voor kleine zelfstandigen mogelijkheden om wonen en werken te combineren. 

De woning is gelegen in een rustig gedeelte van Oostzaan van waaruit zowel Purmerend, Zaandam en Amsterdam goed bereikbaar zijn. Het recreatiegebied het Twiske ligt op een steenworp afstand. Op loopafstand is er de lokale Noorderschool. Wat leuk is en het dorpse karakter kleur geeft, is de actieve buurtvereniging Noord Oostzaan, waarvan vele inwoners van o.a. de Haal, lid van zijn en die allerlei activiteiten organiseren (bootjestocht, Paas kienen en diverse activiteiten voor kinderen). 

Indeling: Zij-entree, hal, meterkast, toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping, Er is een aparte woonkeuken aan de achterzijde met daaraan een “klompenhok” met toegang tot de tuin. In de keuken staat er thans een (gedateerd) keukenblok in een L-vorm en ingebouwde apparatuur. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en geeft zicht op het bruggetje en de doorgaande weg naar het centrum en naar Purmerend, 

1e verdieping: via een overloop zijn er 3 slaapkamers bereikbaar, twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een klein balkon. Uiteraard is er een badkamer met een douche en vaste wastafel. 

2e verdieping: Bereikbaar via een vlizotrap en op de zolder is er een mogelijkheid om een extra slaapkamer te maken. 

Kortom als u een woning zoekt op een idyllisch plekje met diverse uitbreidingsmogelijkheden, waar u wonen, werken en hobby kunt combineren, op een rustige stek en toch in de buurt van de drukte, dan is deze woning met diepe tuin wellicht iets voor u. 


Bijzonderheden 

- Woonoppervlakte: 86m2, overige inpandige ruimte 17m2, externe bergruimte: 90m2; 

- Inhoud: 365m3; 

- Perceeloppervlakte: 700m2 eigen grond; 

- Bouwjaar woonhuis: 1961. 


Heeft u interesse in deze woning: neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail en wij bellen u terug voor het maken van een afspraak. 

Uiteraard kunt u dit ook door uw eigen NVM-aankoopmakelaar laten regelen wat u een hoop tijd en zorgen scheelt en u veel expertise brengt.

Alle details van het pand zien? Klik hier voor de Funda presentatie.